banner lia con color

babyShantala Babymassage voor vaders, moeders en baby`s

 

De tastzin van de baby ligt in de huid, dit is het grootste en meest gevoelige orgaan. De baby is in staat om enorme hoeveelheden signalen op te vangen en te verwerken. Lichamelijk contact is heel belangrijk voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby. Door de baby aan te raken, kan er contact en warmte ontstaan. Het kan een geruststelling zijn dat hij niet alleen is en de aanraking kan een bevestiging van zijn bestaan en eigenwaarde zijn. Liefdevolle aanraking zorgt voor veiligheid en vertrouwen.

 

Met massage is het mogelijk om je baby nog beter te leren kennen en om de band tussen baby en jou te versterken. Jouw geur, jouw stem en jouw handen geven je baby vertrouwen.

 

Babymassage heeft ook positieve invloed op:
- het slaapgedrag
- vermindering van darmkrampjes
- verhoging weerstand tegen ziektes

 

Cursus of individueel

Iedere baby is uniek, met eigen behoeftes en gedrag. Herken je als ouder die behoefte en hoe ga je daarmee om?
Wil je graag daarnaar kijken en samen met andere ouders masseren, dan kan je een cursus volgen. Het is ook mogelijk om individueel, samen met je kindje en mij te kijken, wat goed voor jullie is.

Een cursus is vijf bijeenkomsten van 90 minuten. Ik wil de groep graag klein houden: maximaal 5 baby`s met ouder.
We bouwen de massage op van 6 minuten tot maximaal 20 minuten. En aan het eind kunnen de baby`s in een emmer! Een warm, veilig besloten badje.

De massage kan in mijn ruimte of bij de ouder thuis worden gegeven. Bel of mail mij voor verdere informatie.

Massagepraktijk de Beleving © 2015 | Zwarte woud 228 3524 SL - Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht  | M: 06-28113659 - T: 030-2711365