banner lia con color

"De weerspiegeling van jezelf, kan je alleen ontmoeten in stilstaand water, niet in stromend water."

Over mijzelf

 

Mijn naam is Lia van Impelen.
Ik ben sinds 2008 gediplomeerd en geregistreerd Holistisch Massagetherapeut.
Mijn opleiding heb ik bij HOLOS in Utrecht gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding voor stoelmassage bij Esottera gevolgd. Regelmatig volg ik allerlei medische en massage bijscholingen o.a. bij Total Health, Zonnevlechtopleidingen, BiVT, Holos, enz. Ook heb ik regelmatig met twee intervisiegroepen contact.

 

Ik heb bijna 3 jaar de opleiding voor haptotherapie in Doorn gevolgd.
Naast opleidingen heb ik ervaring met mindfulness, yoga en Afrikaanse dans.

 

Massage betekent voor mij contact maken en in het hier en nu zijn. Het is een ontmoeting. Ik geef de ander de ruimte en aandacht zodat die persoon er helemaal mag zijn. Met respect en zonder oordeel werk ik open met de ander en mag er zijn wat er is. Masseren is voor mij positieve aandacht, mild zijn, rust, plezier en positieve energie.

Massagepraktijk de Beleving © 2015 | Zwarte woud 228 3524 SL - Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht  | M: 06-28113659 - T: 030-2711365