banner lia con color

Zwangerschapsmassage

 

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam van uiterlijk en voelt je lichaam ook anders. Er gebeurt veel in je lichaam. Je lichaam moet hard werken. Je kunt klachten krijgen.

 

Zwangerschapsmassage en zwangerschapsreflexologie ondersteunen je gezondheid. Zowel op lichamelijk als geestelijk gebied. Het heeft positieve invloed op je rust, herstel en balans. Het kan voor vertrouwen zorgen. De massage helpt je om contact met je lijf te maken, wat ondersteunend bij de bevalling kan zijn. Een goede voorbereiding dus.
De ontspanning en de rust zijn ook goed voor je kindje en het contact met elkaar.
Massage geeft verlichting bij klachten van het bekken, de benen, de rug, schouders, slaapproblemen,enz. Ook voor vrouwen die veel vocht vasthouden en vermoeid zijn, kan massage verlichting geven.
Ook na de bevalling ondersteunt massage de doorbloeding en zorg voor jezelf. Je lichaam gaat zich weer herstellen èn de hormoonbalans verandert. Er verandert veel in je leven door de komst van het kindje. Zorg voor jezelf is daarbij belangrijk.

 

De massage kan liggend op je zij of liggend op je rug worden gegeven. Ik kan je ook zittend op een stoel masseren. Veel warmte, kussens en handdoeken helpen lichaamsdelen te ondersteunen.

 

Ik heb bij Holos nascholing gevolgd voor zwangerschapsmassage en bij Total Health speciale zwangerschap-voetzonereflexmassage. Ik heb zelf twee dochters gekregen. Ik ben bij vier bevallingen geweest voor ondersteuning.

 

Gun jezelf en je kindje de massage.

Massagepraktijk de Beleving © 2015 | Zwarte woud 228 3524 SL Utrecht  | M: 06-28113659 - T: 030-2711365